gebruikt jij je beschikbare data die je genereert in jouw crm-systeem?

- Advertorial-

In elke organisatie, ook bij ledenorganisaties, is het lastig om medewerkers met dezelfde gegevens te werken en dezelfde definities te gebruiken om op basis daarvan beslissingen te nemen. Gegevens worden versnipperd over verschillende applicaties opgeslagen en het is lastig en tijdrovend om dan een eenduidig (360 graden) klantbeeld te krijgen. Daardoor zijn de gegevens veelal onbetrouwbaar en niet actueel.

Veel organisaties vinden het ingewikkeld om de data die zij beschikbaar hebben in hun Microsoft Dynamics omgeving om te zetten naar gestructureerde en gevisualiseerde informatie in Power BI. Data die ze kunnen inzetten bij het optimaliseren van de ledenadministratie of het resultaat (en de bijbehorende kosten) bekijken van bijvoorbeeld ledenwerfcampagnes.

Slimme inzichten voor ledenorganisaties
Daarom is er 9A Smart Insights for Member Organizations. Een hele mond vol ðŸ˜Š want dit BI-dataplatform is onderdeel van onze 9A Membership Management oplossing, en stelt ledenorganisaties in staat om hun Microsoft Dynamics data inzichtelijk te maken. Naast een flinke set aan standaard ledendashboards, krijg je de tools om zelf eigen aanvullende Power BI-dashboards te creëren. Daarnaast is deze oplossing ook zeer goed zelfstandig in te zetten.

Met dit dataplatform krijg je out-of-the-box inzichten die strategisch zijn voor jouw ledenorganisatie.

Denk hierbij aan inzichten zoals:

  • Hoeveel leden heb ik in een bepaalde categorie?
  • Wat is het ledenverloop (in- en uitstroom) geweest in de laatste periode?
  • Wat is de opbouw (leeftijd, geslacht, etc.) van onze ledenpopulatie?
  • Welke omzetwaarde vertegenwoordigt onze ledenportefeuille?

Neem vanaf nu datagestuurde beslissingen
Door te werken met 9A Smart Insights ben je verzekerd van betrouwbare gegevens en diepgaande Power BI inzichten. Hierdoor zijn medewerkers van jouw ledenorganisatie bezig met het maken van slimmere, op data gebaseerde keuzes.

Waar liggen kansen voor jouw organisatie en hoe kun je die benutten? Het antwoord op die vragen vind je in je data. 9A Smart Insights helpt je om inzichten uit je data te halen door Power BI te combineren met Microsoft Dynamics. 

Meer informatie over 9A Smart Insights inclusief 7 redenen waarom jouw ledenorganisatie BI nodig heeft én onze bewezen ledenoplossing vind je hier.