kijk eens in de spiegel via een checklist!

De komende tijd publiceren wij een serie checklist speciaal over verenigingsmanagement. Deze checklists zijn tot stand gekomen door een mooie samenwerking met Peter Tack en Leo de Boer. Handig voor eigen gebruik, maar ook bruikbaar bij intercollegiale intervisie of teambuilding. 

Deze eerste checklist gaat over lobbyen onder nieuwe politieke verhoudingen. De checklist gaat in op het hele traject van de totstandkoming van partijprogramma’s tot en met het aantreden van nieuwe Kamerleden en bewindslieden. Een handige tool voor de aankomende verkiezingen. Deze checklist is terug te vinden in het DNA kennisdossier belangenbehartiging en voor leden gratis te downloaden. 

De komende weken publiceren wij meerdere handige checklist waarin heel uiteenlopende kanten van het verenigingsvak aan bod komen. Variërend van dienstverlening aan de leden tot de relatie tussen voorzitter en directeur. Aan de hand van 20 vragen kun je nagaan hoe jij zelf met zo’n onderwerp omgaat en willen we je inspireren om het eens anders te bekijken.

Goed om te weten