nieuw lid: anbos

Verenigingen zorgen voor verbinding in onze samenleving. DNA brengt verenigingen, bonden, branche-, beroeps- en belangenorganisaties en federaties uit het hele land bij elkaar. Wij bieden een uniek netwerk waar leden van elkaar leren en elkaar inspireren om samen net dat stapje verder te komen.

Deze maand is ANBOS lid geworden bij DNA. Wij heten hen van harte welkom en stellen ze kort aan je voor. ANBOS is al 75 jaar de brancheorganisatie van en vóór gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Zij vertegenwoordigen meer dan 5000 professionele schoonheidsspecialisten; van eenmanszaken tot grote beautyketens. Al hun leden zijn ervaren schoonheidsspecialisten die werken volgens strikte hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen. Om deze kwaliteit te waarborgen kunnen zij via ANBOS een breed scala aan trainingen volgen.

Op dit moment is ANBOS bezig met een transitie naar vereniging 3.0. Zij willen de transitie maken naar een netwerkorganisatie. Net als vele leden van DNA willen ze deze strategie op goede manier implementeren op het bureau en in de ledenactiviteiten. Hoe doe je dit en wat zijn de succesverhalen? De ANBOS hoopt bij DNA antwoorden te vinden op deze vragen, maar ook zeker ervaringen te kunnen delen om samen verder te komen. Waar zij zich verder mee bezig houden is wet- en regelgeving, onderwijs en personeelszaken.