nieuw lid : noab

NOAB is onlangs lid geworden van het DNA netwerk. Wie zijn ze? Wat doen ze en waarom zijn ze lid geworden van DNA? Wij stellen ze graag kort aan je voor.

NOAB is allesbehalve een typische branchevereniging. Het is een innovatieve en energieke organisatie met 1.100 aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren. NOAB begeleidt kantoren naar een toekomstproof businessmodel waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat. De aangesloten kantoren zetten zich iedere dag in voor 175.000 ondernemers in het mkb-segment.

Waarom zijn jullie lid geworden van DNA?

Omdat we graag inspiratie willen opdoen om verder te professionaliseren, medewerkers willen laten deelnemen aan de netwerkbijeenkomsten en in algemene zin ons netwerk willen uitbreiden.

Met welke Thema's houden jullie je bezig?

Ons kwaliteitskeurmerk is een belangrijke basis om tot alle ontwikkelingen die betrekking hebben op het toekomstproof maken van aangesloten kantoren te komen. Thema's zoals digitalisering (inclusief AI en het verkennen van de mogelijkheden zoals ChatGTP), de personeelsuitdaging, strategievorming tot verkoop en overname van het kantoor. Maar ook de betrokkenheid verhogen van onze leden bij de vereniging en het faciliteren van diverse samenwerkingen spelen een grote rol.

Wil je meer weten over NOAB? Bekijk dan de website.