nieuw talent werven met koninklijke vhg en koninklijke nlingenieurs?

Ben jij op zoek naar een verenigingsprofessional voor een beperkt aantal uren in de week? In de huidige arbeidsmarkt kan dit een uitdagende zoektocht zijn. Het werken bij een vereniging is tenslotte een écht vak en het aanbod is groot. 

Vanuit DNA willen wij verenigingen faciliteren samen op zoek te gaan want samen één medewerker delen kan best een goed idee zijn. Door alle veranderingen in de maatschappij zijn verenigingen steeds vaker op zoek naar medewerkers die breder inzetbaar zijn. Zo blijf je als vereniging wendbaar. Eén persoon die weet wat werken in een vereniging is en uitgedaagd wordt door aan de slag te zijn binnen twee verenigingen. Dat klinkt best goed!

Creëer samen een verrassende duobaan

De Koninklijke VHG is op zoek naar een bestuurssecretaris voor 12 – 16 uren per week. Zij zoeken een enthousiaste verbinder met kennis en ervaring met bestuurlijke processen en gevoeligheden. In deze zelfstandige functie werk je vanuit huis en op kantoor in Ede. 

De Koninklijke NLingenieurs is op zoek naar een communicatiespecialist  voor 24 uren per week. Een allround functie waarin je in een team met acht collega’s zelfstandig werkt, ieder vanuit zijn eigen expertise. Vanuit huis of op kantoor in Den Haag hou jij je bezig met het vergroten van de zichtbaarheid van de Koninklijke NLingenieurs. 

Beiden verenigingen staan ervoor open om met jouw vereniging een duobaan te creëren en samen op te trekken in de werving van nieuw talent. Door goed te kijken naar de kwaliteiten welke je zoekt in een sollicitant en dit op elkaar af te stemmen is dit goed te realiseren.  Spreekt dit idee je aan en wil jij samen met VHG of NLingenieurs één medewerkers aannemen? Mail naar info@wijzijndna.nl en wij helpen je verder.