nieuwe DNA partner: webinars.nu

Webinars.nu verzorgt webinars, online talkshows, podcasts en online evenementen op locatie. Begonnen in 2021 met eigen studio’s in Blaricum beschikken ze nu over ruim 10 jaar ervaring in livestreaming, media en communicatie. Onlangs zijn ze aan het DNA partnernetwerk toegevoegd en wij stellen ze kort aan je voor. 

Waarom zijn jullie partner geworden van DNA?

Veel verenigingen ervaren uitdagingen op het gebied van het communicatieplan en dan in het bijzonder evenementen. Covid19 heeft daarin echt verandering gebracht. We merkten dat we veel verenigingen konden helpen met een “hybride evenementkalender” in de zoektocht naar de juiste balans tussen bijvoorbeeld netwerken en kennis bijspijkeren. Webinars.nu is een one-stop-shop voor online evenementen met een eigen studio en webinar platform. We verzorgen online talkshows, webinars, online evenementen maar ook podcasts.

Met welke ontwikkelingen zijn jullie op dit moment bezig?

Podcasts en e-learning. Onze opdrachtgevers verwachten vandaag meer dan het verzorgen van een los webinar. Daarom hebben we ons ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van online communicatie. We hebben een eigen e-learning-platform ontwikkeld waar we scholing voor onze opdrachtgevers kunnen hosten. Deze scholing bevat vaak video's maar we maken ook vaak een combinatie met een liveuitzending van een klassikale les vanuit de studio.  

Ook podcasts kunnen we inzetten als leermiddel. Sinds deze zomer beschikken we over een volwaardige podcast-studio. Om een podcast aflevering aan te jagen voegen we ook korte video's toe aan de productie. Ons aanbod is dus heel divers. Neem gerust eens een kijkje op webinars.nu voor alle mogelijkheden.