podcast release: in gesprek met novaka

In deze derde DNA podcastreeks i.s.m. Skillstown komen diverse verenigingen aan het woord over thema’s zoals; positionering, toekomstbestendig verenigen, de vereniging als werkgever en the next generation. In gesprek met Cécile Veldman, directeur van DNA, delen zij hun visie, successen en grootste uitdagingen.

De derde podcast van deze zesdelige serie gaat Cécile in gesprek met Lieke Vogels, directeur van Novaka. In de kantoorbranche is veel in gang gezet door corona. Minder mensen gaan naar kantoor, dus is er minder behoefte aan kantoorinrichtingen. Lieke vertelt in deze podcast over de kansen en bedreigingen voor deze branche, het effect op hun leden en hoe ze hier op het bureau mee omgaat. 

Luister mee

Ben je benieuwd naar de teaser? Deze is te beluisteren via Spotify. Ben jij nieuwsgierig hoe ze de medewerkers op het bureau hierop aanstuurd? Luister dan de hele podcast in de online DNA academie. In de online DNA academie releasen wij de komende tijd elke twee weken een nieuwe aflevering. Ook de eerste twee podcast reeksen kun je in zijn geheel terug te luisteren. Mocht je je inlog hiervoor kwijt zijn, dan kun je deze hier opvragen.