Stageplek gezocht!

01-08-2022

Ik solliciteer naar een stage vanaf 1 oktober 2022 t.b.v. opleiding aankomend Toezichthouder aan de Universiteit van Maastricht die ik per 8 april j.l. volg.  Dit traject is 18 maanden waarvan 6 maanden opleiding en minimaal 12 maanden stage bij een RvT, RvB of RvC. Indien mogelijk verleng ik deze periode graag met 36 maanden t.b.v. een onbezoldigde 4 jaren termijn. 

Wat kunt u van mij verwachten? Ik ben een ervaren technisch bedrijfskundige die op een gestructureerde (mkb-praktische) en discrete manier zaken uitzoek en aanpak. 

Ik gebruik mijn (inter)nationale netwerk om ideeën op te doen en oplossingen te vinden. 

Zo heb ik me de afgelopen twee jaar kunnen ontwikkelen als Nationaal Secretaris bij de Nederlandsche Tafelronde. 

Hier heb ik o.a. de vereniging en bijbehorende stichtingen door de corona periode heen geholpen en als onderdeel van het Hoofdbestuur de diverse noodzakelijk wijzigingen doorgevoerd (statutenwijzigingen, WBTR wetgeving en digitalisering van het ledenbestand) naast de dagdagelijkse werkzaamheden.

Mocht het tot een gesprek komen dan zou ik graag van de gelegenheid gebruik willen maken om u in de toekomst persoonlijk te ontmoeten om zo mijn verdere motivatie toe te lichten. Ik ben bereikbaar onder het mailadres vanvelzenjoost@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Joost van Velzen


- Partners -
Geen gegevens gevonden