terugblik bijeenkomst DNA cao netwerk

Op 17 juni vond de netwerkbijeenkomst van het DNA CAO Netwerk plaats. Het was een geslaagde bijeenkomst met een goede opkomst van professionals uit diverse sectoren. De bijeenkomst bood een platform voor waardevolle discussies, kennisdeling en het versterken van professionele relaties.

Samen hebben we gesproken over de kansen en uitdagingen rondom CAO-onderhandelingen, waarbij bijzonder verlof in het bijzonder aan bod kwam. Paul van Wezel, directeur van de NVG Golf, deelde een praktijkcase, wat voor veel inzicht zorgde.

Naast deze onderwerpen was er ook voldoende ruimte om andere zaken, zoals pensioen, bespreekbaar te maken. De netwerkbijeenkomst werd afgesloten met een gezellige netwerklunch en een golfclinic. De combinatie van de informatieve kennissessie en de golfclinic maakte de bijeenkomst inspirerend en leerzaam.

De volgende DNA-netwerkbijeenkomst van het CAO netwerk staat gepland op 14 oktober 2024. Werk jij bij een vereniging en houd jij je bezig met CAO? Aanmelden en inschrijven kan hier.