terugblik bijeenkomst DNA communicatienetwerk

Op 13 mei kwam het DNA Communicatienetwerk voor de tweede keer dit jaar samen voor een inspirerende ochtendsessie bij de NABV in Geldermalsen. De sessie werd geopend door Rutger Vis, die een boeiende introductie over de NABV gaf. Hij deelde inzichten in hoe de organisatie data inzet om strategische doelen te bereiken.

Na deze introductie kregen de deelnemers een rondleiding door het Airsoftcenter. Een uniek onderdeel van de bijeenkomst was de airsoftschietactiviteit. Deze praktische ervaring bood de deelnemers niet alleen een leuke afwisseling, maar gaf ook een hands-on blik op hoe de NABV activiteiten voor haar leden organiseert. Na deze ervaring gingen we in gesprek over het gebruik van data bij het onboardingtraject van leden. De deelnemers discussieerden over diverse onderwerpen, zoals ledenonboarding en de keuze van communicatiemiddelen en tone of voice om leden te binden.

De volgende bijeenkomst is gepland op 14 november bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) in Amersfoort, waar we verder zullen praten over ledenbinding. We hopen op een goede opkomst! Wil je je aansluiten bij dit netwerk? klik hier om je aan te melden.