DNA zoekt een project- en organisatiemedewerker
28-04-2023

Je bent servicegericht en helpt mensen graag verder met de vragen die ze hebben. Jij houdt ervan om zaken op orde te hebben, kan het overzicht goed bewaren en werkt graag in teamverband. Jij attendeert collega’s op de kansen en mogelijkheden die jij ziet en werkt graag in een team waar openheid, respect en groei kernwaarden zijn.

DNA is op zoek naar een Project-en organisatiemedewerker (24-32 uur)

Jij wordt het eerste aanspreekpunt voor DNA leden, partners en stakeholders. Een échte verbinder, die er alles aan doet om de verenigingsprofessional verder te helpen.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?
Je komt te werken in een klein, maar gedreven team. Binnen ons team weten we van elkaar waar onze kwaliteiten liggen en helpen we elkaar waar nodig. Waar je de ene dag meedenkt met de organisatie van hét verenigingscongres, verwerk je de volgende dag nieuwe lidmaatschappen of inschrijvingen. De diversiteit aan verenigingen waar jij mee in aanraking komt, zorgt ervoor dat jij snel een breed en divers netwerk kunt opbouwen.

Als project-en organisatiemedewerker ondersteun jij het team bij alle activiteiten van DNA; van ledenvragen, het verwerken van lidmaatschappenin het CRM, het plaatsen van content op onze website of social media tot het ondersteunen bij trainingen in onze academie of de organisatie van het verenigingscongres. Kortom een dynamische, leuke en uitdagende functie!

Daarnaast vragen we;

  • MBO+/HBO werk-en denkniveau
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Service-gericht
  • Stressbestendig
  • Pro-actief
  • Accuraat, nauwkeurig en zelfstandig werken
  • Hands-on mentaliteit en een positieve houding
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede beheersing van computervaardigheden en het werken met Office-365

Wie zijn wij?

De Nederlandse Associatie (DNA) heeft de missie de kaders van verenigingen, het verenigings-DNA van alle groepen mensen die zich rondom een bepaald onderwerp of beroep hebben verenigd, te waarborgen, inzichtelijk te maken en deelbaar te maken. Want op de inhoud mogen ze dan van elkaar verschillen, qua vorm zijn ze hetzelfde. De uitdagingen, de processen, de strategische en organisatorische vraagstukken blijven hetzelfde, of je nu autoschade herstelt, de belangen behartigt van fietsers of opkomt voor de Nederlandse natuur. Wij bieden verenigingen en haar professionals de mogelijkheid om kennis te delen, van elkaar te leren en zich te laten inspireren. Samen delen we passie voor het vak en helpen wij verenigingen net dat stapje verder. Lees hier meer over ons. 

Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team met vier andere collega’s. We werken met een grote mate van zelfstandigheid en hechten waarde aan hybride werken. Niet alle dagen per week op kantoor in Bunnik, maar een mix tussen thuis en kantoor. Je deelt zelf je agenda en daarmee je werktijden in. We bieden een salaris van €2400 - €3000 afhankelijk van aantal uren en ervaring. Daarnaast bieden wij je een bovengemiddeld aantal vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, een laptop en telefoon.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Stuur jouw sollicitatie dan voor 11 juni naar cecile@wijzijndna.nl
Voor vragen kun je contact opnemen met Cécile Veldman, directeur, via cecile@wijzijndna.nl of  bel 06-27231381