Han de Groot directeur VPN

17-01-2019

De professionaliseringsslag die de VPN als belangenbehartiger van de potgrond en substraatsector heeft doorgemaakt, krijgt een vervolg, middels de aanstelling van een Directeur voor de organisatie. Han de Groot versterkt als directeur vanaf 1 januari 2019 de organisatie.

Han de Groot heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven, advieswereld en bij diverse brancheorganisaties in de groene sector en beschikt over een ruime bagage bestuurlijke ervaring. Zo was hij onder meer werkzaam als belangenbehartiger bij MKB-Nederland en als directeur van Tuinbranche Nederland.  Sinds 2010 is hij werkzaam als strategisch adviseur/lobbyist voor bedrijven en brancheorganisaties.

De VPN is ervan overtuigd dat Han de Groot de ambitieuze doelstellingen van de VPN naar een volgend niveau kan tillen en een versnelling kan realiseren in de implementatie ervan.

“Het is een mooie uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan de verdere ontwikkeling van de Nederlandse substraatsector. De sector heeft ambities  op belangrijke terreinen als duurzaamheid, innovatie en productkwaliteit. Ik werk graag met leden en bestuur aan de uitvoering van een toekomstgerichte agenda voor de branche” aldus Han de Groot.     


- Partners -
Geen gegevens gevonden