Pieters voorzitter van NCVA

16-04-2019

Gwendolyn Pieters is sinds maart van dit jaar de nieuwe voorzitter van het NCVA, het Nederlandse Collectief Van Afscheidsfotografen.

Het NCVA is een netwerk van professionele fotografen, die gespecialiseerd zijn in het maken van reportages rondom een afscheidsmoment - meestal een uitvaart. Afscheidsfotografie draait om het zo goed mogelijk vastleggen van liefdevolle herinneringen, maar dan vaak onder intense en soms technisch uitdagende omstandigheden. Afscheidsfotografie is, net als huwelijks- en geboortefotografie, een tijdsdocument dat veel kan blijven betekenen.

De vereniging heeft nu meer dan 25 fotografen uit heel Nederland als lid en gaat nu haar derde jaar in. Gonnie Helfrich geeft het voorzitterschap trots door en blijft actief binnen de vereniging. Fotografen die zich aan willen sluiten bij het NCVA zijn van harte uitgenodigd om de voorwaarden voor deelname te bekijken op de website afscheidsfotografen.nl. Het NCVA heeft een besloten facebookgroep en organiseert het hele jaar door meetings en workshops.


- Partners -
Geen gegevens gevonden