CRM Partners

Van leden naar consumenten 

Belangenorganisaties hebben te maken met een veranderend ledenbestand. Mensen zijn niet meer vanzelfsprekend lid van een organisatie, ze willen persoonlijk worden benaderd en vragen zich continu af welke voordelen een lidmaatschap oplevert. Belangenorganisaties moeten inspelen op die veranderende opstelling, om hun ledental niet verder achteruit te zien lopen. Dat betekent dat er actief nieuwe leden moeten worden geworven, maar dat er tegelijkertijd ook alles aan moet worden gedaan om bestaande leden te behouden. 

Met een slim CRM-systeem kunnen (medewerkers van) belangenorganisaties voorzien worden van veel nuttige informatie, zowel op stuur- als op operationeel niveau. Dat gaat het best als het CRM-systeem volledig is geïntegreerd. Alle beschikbare gegevens worden dan immers aan elkaar gekoppeld. Geïntegreerde systemen leveren uiteindelijk dus betere informatie op, maar daarnaast ook efficiencywinst. 

CRM Partners dé CRM-specialist voor belangenorganisaties 

CRM Partners biedt hiervoor dé oplossing: een specifieke belangenorganisatie oplossing op basis van Microsoft Dynamics CRM. Deze unieke oplossing maakt CRM Partners tot dé CRM-specialist voor belangenorganisaties. 

Ruim 100 klanten maken gebruik van de diensten van CRM Partners. Circa 25 Verenigingen, Stichtingen en Federaties waaronder VNO-NCW, MKB Nederland, LTO Noord, Nederlandse Patiënten Vereniging , et cetera, maken gebruik van de specifieke oplossing die CRM Partners heeft ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics CRM. 

Deze oplossing biedt onder meer de volgende functionaliteit: van foutloze ledenregistratie, abonnementen en innen van contributies (berekend via ingewikkelde rekenmethoden) tot relatiebeheer (steeds doelgerichter of zelfs 1 op 1 gaan communiceren) en meer marketingdoeleinden om het ledenaantal stabiel te houden 
en de loyaliteit te vergroten. Wij bieden u met onze branche specifieke oplossing een toekomst vaste oplossing. 

Postadres
Baron van Nagellstraat 136 m
3771 LL BARNEVELD NEDERLAND
- Partners -
Geen gegevens gevonden