K+V

K+V is een organisatie voor interim management en werving & selectie. Sinds 1985 een vertrouwd gezicht in de wereld van verenigingen. De kracht van een organisatie zit in de mensen. En dan met name in het leiderschap van die mensen. Met het juiste leiderschap vorm je krachtige teams.

Bij K+V geloven we dat de extra schakel ligt in het vinden van de juiste combinaties van mensen. Dat vraagt om analyse van het team, van de vraag en van de mens. Én het vraagt om scherpe kennis van de arbeidsmarkt. Bij deze schakels bieden wij hulp. Onze organisatie is opgebouwd uit sterke, onafhankelijke adviseurs. Met gevoel en passie voor de mens. We hebben zelf uitgebreide leidinggevende of bestuurlijke ervaring en we kennen de druk en verantwoordelijkheid die een rol spelen bij onze relaties. Dit versterkt onze rol bij klanten; zowel bij onze opdrachtgevers als bij onze kandidaten. De adviseurs van K+V kennen als geen ander het werkveld.

Met scherpe realiteitszin en de betrokkenheid bij de mens, zorgen we voor de sterkste match tussen kandidaat en organisatie. Mensen maken het verschil. K+V kent een grote ervaring en betrokkenheid bij verenigingen. Met sport en brancheverenigingen werken we bijvoorbeeld al vele jaren samen. Wij geloven oprecht in het Nederlandse verenigingsmodel en hebben vele kandidaten die aan dit type organisaties willen en kunnen bijdragen. Als stafspecialist, manager, directeur of toezichthouder. Zowel op interim basis als via goede werving & selectie procedures.

Kwaliteit is voor K+V vanzelfsprekend. Ons kandidatenbestand is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (Cbp) en we verwerken en beheren alle gegevens conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij zijn lid van Summum (branchevereniging W&S) en de RIM (branchevereniging Interimmanagement) en wij werken conform de gedragscode van de branche. U bent altijd welkom op ons kantoor in Veenendaal om kennis te maken!

Postadres
Postbus 655
3900 AR VEENENDAAL
Bezoekadres
Vendelier 61
3905 PD VEENENDAAL
- Partners -
Geen gegevens gevonden