Postillion Hotels Nederland

 

Bij Postillion Hotels is gastvrijheid bereikbaar.  Niet alleen door de locatie van onze hotels en Convention Centres, maar ook door de betrokkenheid van onze medewerkers. We kennen onze doelgroep  inmiddels door en door. Daarom hebben we aan een half woord genoeg. We vinden oplossingen voordat jij een probleem hebt ontdekt. We doen ons werk met aandacht en impact. Bij ons kun je vertrouwen op een perfect georganiseerde zakelijke bijeenkomst.  Ons werk is om jou goed te laten werken. Dat doen we zo onzichtbaar mogelijk. Alles draait namelijk om jouw wensen en zichtbaarheid.
 

We zijn gespecialiseerd in het faciliteren van ambitieuze professionals en draaien onze hand niet om voor het organiseren van een congres, meeting of borrel. Ons ‘Meet, Work, Stay-concept’ is afgestemd op werknomaden. Van korte werksessie tot meerdaagse meeting: bij Postillion Hotels is alles mogelijk. We onderscheiden ons door onze lef en onze frisse blik op overnachten, vergaderen en ontmoeten. Dat doen we door bijvoorbeeld spraakgestuurde hotelkamers aan te bieden en door te innoveren met Artificial Intelligence. 

 

Onze medewerkers vormen een hecht team en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Ze voelen haarfijn aan hoe formele en informele omgangsvormen kunnen worden gecombineerd tot de typische Postillion toon. Losjes, maar altijd keurig, met humor en respect en vooral met heel veel flexibiliteit.   Daarvoor kregen we van de vergaderhamers het hoogst mogelijke keurmerk. Van Green Key kregen we ook een keurmerk. Voor onze inspanningen  op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen kregen we het gouden certificaat.

 

Ook eens ervaren wat Postillion Hotels zo bijzonder maakt? Kom eens langs in één van onze 8 locaties. Wij zijn te vinden in Amersfoort Veluwemeer, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Rotterdam, Utrecht Bunnik

 

Contact:

www.postillionhotels.com
https://www.postillionhotels.com/nl-nl
info@postillionhotels.com

 

Postadres
NEDERLAND
Bezoekadres
Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik
- Partners -
Geen gegevens gevonden