Rotterdam Ahoy Convention Centre

 Een unieke accommodatie in Nederland vanwege de combinatie van een indoor arena (de Ahoy Arena), Beurs- en Evenementenhallen en een Congres- & Vergadercentrum.

De Ahoy Arena wordt vooral gebruikt voor grote concerten, conferenties en sporttoernooien en de Beurs- en Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2 voor onder meer bedrijfsfeesten, evenementen en beurzen. Daarnaast beschikt Ahoy ook over een drie verdiepingen tellend Congres- & Vergadercentrum, inclusief modern restaurant. Hier kan men terecht voor kleinere congressen, presentaties en vergaderingen. Het centrum bestaat uit een congreszaal voor 500 gasten en acht vergaderzalen die variëren in grootte.

Vanaf 1 januari 2016 is Rotterdam Ahoy ook verantwoordelijk voor de exploitatie van RDM Rotterdam; de Onderzeebootloods en het naastgelegen Congrescentrum. Rotterdam Ahoy heeft dus volop mogelijkheden voor uw evenement!

Nieuw in 2020
In 2020 opent Rotterdam Ahoy een nieuw congrescentrum. Het nieuwe gebouw, dat volledig geïntegreerd wordt met de huidige accommodatie, wordt een multifunctioneel complex dat (internationale) congressen gaat huisvesten. Het auditorium krijgt een capaciteit voor 2.750 congresbezoekers (tevens een XL-variant mogelijk voor 4.000 personen) en wordt daarmee het grootste auditorium van Nederland. Het nieuwe complex biedt met 35 subzalen, een expofoyer en diverse restaurants daarnaast uiteenlopende mogelijkheden voor beurzen, vergaderingen en congressen.

Postadres
Ahoy-weg 10
3084 BA ROTTERDAM NEDERLAND
010-2933243
010-2933518
- Partners -
Geen gegevens gevonden