Rotterdam Ahoy Convention Centre

Een unieke accommodatie in Nederland vanwege de combinatie van een indoor arena (de Ahoy Arena), Beurs- en Evenementenhallen, een Congres- & Vergadercentrum en het grootste auditorium/theater van Nederland.

De Ahoy Arena wordt vooral gebruikt voor grote concerten, conferenties en sporttoernooien en de Beurs- en Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2 voor onder meer bedrijfsfeesten, evenementen en beurzen. Daarnaast beschikt Ahoy ook over een drie verdiepingen tellend Congres- & Vergadercentrum, inclusief modern restaurant. Hier kan men terecht voor kleinere congressen, presentaties en vergaderingen. Rotterdam Ahoy is tevens verantwoordelijk voor de exploitatie van RDM Rotterdam; de Onderzeebootloods en het naastgelegen Congrescentrum. Rotterdam Ahoy heeft dus volop mogelijkheden voor uw evenement!

Nieuw!
In 2020 openden de deuren van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en RTM Stage (concertzaal en auditorium/theater). RTM Stage is behalve een eigentijdse concertlocatie met uitstekende akoestiek en perfecte zichtlijnen een high-end zaal die in een mum van tijd kan worden omgetoverd tot een van de grootste theaterzalen van Nederland. Het auditorium krijgt een capaciteit voor 2.863 congresbezoekers (tevens een XL-variant mogelijk voor 4.000 personen) en wordt daarmee het grootste auditorium van Nederland. Het nieuwe complex biedt met 35 subzalen, een expofoyer en diverse restaurants daarnaast uiteenlopende mogelijkheden voor beurzen, vergaderingen en congressen.
 

Postadres
Ahoy-weg 10
3084 BA ROTTERDAM NEDERLAND
010-2933243
010-2933518
- Partners -
Geen gegevens gevonden