Pylades

 

LEDENBEHOUD EN GROEI 

Mensen en organisaties worden telkens kritischer en evalueren frequent of een verbintenis met uw organisatie hen nog wel voldoende oplevert. Veel verenigingen werken in die context hard aan ledenbehoud en groei en zoeken succesvol naar meer toegevoegde waarde en relevantie voor hun leden. Bijvoorbeeld met een primaire focus op de ontwikkeling van de sector en de markt. Door te kijken naar de markt van de toekomst, zich te richten op het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en het anticiperen op ‘disruptives’. 

SLIMME SOFTWARE ALS KATALYSATOR 

De juiste software ter ondersteuning van uw vereniging is een essentiële randvoorwaarde én katalysator voor groei. Door het slim inzetten van leden communities en het actief volgen van Social media weet u telkens wat er speelt bij uw achterban. Big data kan in een breder perspectief het verschil maken. Door het slim combineren van informatie maakt u bijvoorbeeld uw marketinginspanningen daadwerkelijk succesvol. 

DÉ MICROSOFT PARTNER VOOR VERENIGINGEN

Pylades biedt in Nederland de meest complete standaard software voor verenigingen. Met de Vertical Suite voor Verenigingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 is Pylades de absolute marktleider. Wij helpen Branche- en Belangenorganisaties van klein tot groot met slimme software om leden en andere stakeholders optimaal te bedienen. Pylades heeft vele toonaangevende referentieprojecten.

Kom de sfeer proeven bij Pylades en neem contact op voor een kop koffie met één van onze specialisten. Wij gaan graag met u persoonlijk in gesprek om u te laten zien hoe ook uw vereniging succesvoller kan zijn door het inzetten van de slimste nieuwe technologie!

CONTACT

Satish Ganner is onze branchespecialist op het gebied van ledenorganisaties. Hij vertelt u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Satish Ganner
Sales Executive
+31 (6) 18421515
s.ganner@pylades.com

Bekijk ook de factsheet op website voor meer informatie: https://www.pylades.com/branche/verenigingen/   

 

Postadres
Postbus 109
1380 AC WEESP NEDERLAND
Bezoekadres
Anna Horstinkstraat 1
1382 MN WEESP NEDERLAND
0294-490055
0294-490059
- Partners -
Geen gegevens gevonden