Forvis Mazars
terug naar overzicht

Forvis Mazars is een toonaangevend wereldwijd netwerk in de financiële dienstverlening dat onder één merknaam opereert met twee leden: Forvis Mazars, LLP in de Verenigde Staten en Forvis Mazars Group SC, een internationale geïntegreerde partnership die actief is in meer dan 100 landen. Beide leden zijn sterk betrokken bij hun klanten, leveren een ‘unmatched client experience’ en bieden wereldwijd diensten aan op het gebied van audit, tax en advisory.

Omdat de context waarbinnen belangenorganisaties opereren verschilt van die van het bedrijfsleven, hebben wij onze krachten gebundeld in een Sectorgroep Belangenorganisaties. Deze multidisciplinaire groep bestaat uit accountants, fiscalisten, juristen en management-consultants met ruime kennis van en ervaring met belangenorganisaties. Hiermee kunnen wij u naast de controle van de jaarrekening krachtige advisering aanbieden. Wij zijn adviseurs uit gedrevenheid, omdat wij deel uitmaken van uw sector. U mag van ons transparantie in afspraken verwachten. Een partner die als relatiemanager uw zaken behartigt en de nodige kennis op het juiste moment aanreikt. 

Belangenorganisaties
Onze professionals in deze sector houden hun specialistische kennis voortdurend up-to-date om er zeker van te zijn dat zij proactief met u kunnen meedenken. Bovendien hebben zij een ruime praktijkervaring opgebouwd bij belangenorganisaties. Onze werkwijze is inventief en pragmatisch en wij hanteren een no-nonsense aanpak.  Wij verschuilen  ons niet achter de regels, maar bieden op basis van grondige kennis en respect voor die regels heldere standpunten en oplossingen. Wij brengen u niet alleen op de hoogte, maar vooral ook op ideeën. Immers, ook in uw sector en organisatie zijn de oplossingen van gisteren niet per definitie die van morgen.

Neem voor meer informatie contact op met Egon de Prouw, sectorleider Maatschappelijke organisaties; egon.deprouw@mazars.nl

 

Postadres
Orteliuslaan 1051
3528 BE UTRECHT NEDERLAND
Bezoekadres
Watermanweg 80 a
3067 GG Rotterdam NEDERLAND
088-2772000