Eudonet bv
terug naar overzicht

Over Eudonet

Eudonet is al meer dan 20 jaar dé IT-specialist voor Branche-, Beroepsverenigingen en Belangenorganisaties. Met STB Leden leveren wij een standaard SaaS-oplossing, volledig in de cloud, die meegroeit met je organisatie.

Naast oplossingen voor ledenadministratie, bieden wij ook bewezen branche specifieke oplossingen voor cursusadministratie, ledenportalen en community platforms. Dagelijks maken duizenden bureaumedewerkers, leden en cursisten gebruik van onze oplossingen. Wij bieden volledig geïntegreerde software voor back-, en front officeprocessen. Ook bieden wij diverse integraties met andere softwareapplicaties.

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en onze software en processen zijn AVG-compliant. Dankzij onze specialistische branchekennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat om onze software snel te implementeren, zodat je snel van start kunt gaan en rendement kunt behalen.

Vanuit onze vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Canada bedienen wij talloze verenigingen met onze oplossingen.

Vraag een demo aan

Wij plannen graag een afspraak met je om te kijken welke oplossing het beste bij jouw organisatie past. Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vraag een demo aan via onze website.

 

 Robert de Bruijn
Senior accountmanager 
T             06-46391898
E             rdebruijn@eudonet.com
 


De Molen 100
3995 AX  Houten
T             (030) 634 3000
I              www.eudonet.com/nl
E             info.nl@eudonet.com

Postadres
De Molen 100
3995 AX HOUTEN
Bezoekadres
De Molen 100
3995 AX HOUTEN