Meeting Point Communication bv
terug naar overzicht

Wij helpen bedrijven en branche-, beroeps- en ondernemersverenigingen met het opzetten en uitvoeren van doeltreffende businessEvents & Exposure.

Allround eventsupport

  • Expert in het creëren en uitvoeren van congressen, beurzen, netwerkevents, sponsor- en informatiemarkten, exposities en stand-presentaties.
  • Gegarandeerd toegevoegde waarde door inbreng van kennis, creativiteit, ervaring en onze pragmatische werkwijze met bewezen resultaten.
  • Eén aanspreekpunt voor het gehele traject of delen daarvan. Met resultaatgerichte eventservices, tools en producten. Doeltreffend, flexibel én kostenefficiënt.

 

Meet - Match - Connect!

Waardevolle ontmoetingen faciliteren? Eenvoudig én efficiënt (laten) netwerken voor het Vinden én Verbinden van mensen met professionele betekenis voor elkaar? Een eigen community- of event app met in één systeem alle benodigde features?
Ontdek onze MeetingMatch Services & Tools voor extra interactie en engagement, voor uiterst effectief netwerken en geautomatiseerde matchmaking en voor exposure van partners.

 

Let’s meet

Met onze kennis, kunde en ruim 30 jaar praktijkervaring zijn wij een professionele, gedreven partner voor het succesvol realiseren van “Meetingpoints voor Contact, Communicatie & Connectie”.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek.

 

 

Meeting Point Communication b.v.

Contactpersoon: Henk Duis

Mobiel 06-50614811

E-mail: h.duis@meetingpointcom.nl

Website: https://www.meetingpointcom.nl/

 

Postadres
Stenograaf 1
6921 EX DUIVEN NEDERLAND
06-50614811