Pylades

terug naar overzicht

 

LEDENBEHOUD EN GROEI

Mensen en organisaties worden telkens kritischer en evalueren frequent of een verbintenis met uw organisatie hen nog wel voldoende oplevert. Veel verenigingen werken in die context hard aan ledenbehoud en groei en zoeken succesvol naar meer toegevoegde waarde en relevantie voor hun leden. Bijvoorbeeld met een primaire focus op de ontwikkeling van de sector en de markt. Door te kijken naar de markt van de toekomst, zich te richten op het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en het anticiperen op ‘disruptives’.

 

SLIMME SOFTWARE ALS KATALYSATOR

De juiste software ter ondersteuning van uw vereniging is een essentiële randvoorwaarde én katalysator voor groei. Door het slim inzetten van leden communities en het actief volgen van social media weet u telkens wat er speelt bij uw achterban. Big data kan in een breder perspectief het verschil maken. Door het slim combineren van informatie maakt u bijvoorbeeld uw marketinginspanningen daadwerkelijk succesvol.

 

MICROSOFT PARTNER VOOR VERENIGINGEN

Pylades biedt in Nederland al jaren de meest complete standaard software voor verenigingen. Met de Vertical Suite voor Verenigingen - gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 - is Pylades de absolute marktleider. Pylades heeft vele toonaangevende referentieprojecten.

“Wij helpen ledenorganisaties van klein tot groot met slimme software om leden en andere stakeholders optimaal te bedienen. Wij gaan graag met u in gesprek om u te laten zien hoe ook uw ledenorganisaties succesvoller kan zijn door het inzetten van slimme technologie!”

 

PYLADES IS 9ALTITUDES

De wereld staat niet stil en wij ook niet. In februari 2021 is onze nieuwe naam en branding gelanceerd. Dit betekent dat Pylades, samen met Ad Ultima, Cayentis, Optimate en Admiral Dynamics, verder gaat als 9altitudes, een internationale groep met een zeer toegewijde focus op het Microsoft Dynamics 365 platform.

 

CONTACT

Jaap Heutink is onze branchespecialist op het gebied van ledenorganisaties. Hij vertelt u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Jaap Heutink
Senior Sales Executive
+31 (6) 10205589
jaap.heutink@9altitudes.com

 

Bekijk ook de factsheet op website voor meer informatie: https://www.pylades.com/branche/verenigingen/  

 

- Partners -
Geen gegevens gevonden