Beurs van Berlage cv

terug naar overzicht

Unieke evenementenlocatie in het hart van Amsterdam

U wilt een evenement organiseren in Amsterdam en bent op zoek naar een unieke evenementenlocatie. Een locatie die inspireert en motiveert, en liefst ook net even wat meer te bieden heeft dan de doorsnee evenementenlocatie. Dan is de kans groot dat u bij ons vindt wat u zoekt. De Beurs van Berlage is namelijk een van de meeste gewilde congreslocaties van Amsterdam.

Het gebouw, ooit ontworpen als beursgebouw, is na een verbouwing waarbij kosten nog moeite zijn gespaard omgevormd tot een ideale locatie voor onder meer congressen, beurzen en zakelijke evenementen. Wij snappen dat u uw evenement uniek wilt maken – eenheidsworst is wel het laatste dat u wilt. Daarom denken wij graag met u mee over het vormgeven van uw event en doen wij er alles aan om uw ideeën te realiseren. Voeg daar een handvol praktische voordelen aan toe, zoals de geweldige ligging en goede bereikbaarheid, en uw droomevenement is dichter bij dan ooit.
 

Organiseer vrijwel ieder denkbaar evenement

De Beurs van Berlage is een aansprekende en inspirerende locatie voor vrijwel ieder denkbaar evenement. Denk bijvoorbeeld aan een congres of symposium, waarbij u tot wel 1300 gasten kunt ontvangen. Dankzij onze ruime ervaring met internationale evenementen kunnen wij u goed adviseren over geschikte ruimtes en arrangementen. Feesten organiseren is één van onze andere specialiteiten, al dan niet in combinatie met een heerlijk diner op sterrenniveau.

Samen met u zorgen wij er in ieder geval voor dat uw gasten een avond hebben die ze niet snel zullen vergeten. Als u bij ons een evenement organiseert, kunt u kiezen uit verschillende historische zalen. Voor echt grote evenementen kunnen wij zelfs het gehele gebouw openstellen. De Beurs van Berlage is naast bovengenoemde evenementen een uitstekende locatie voor een receptie, vergadering, publieksevenement of productpresentatie. Mocht u vragen of ideeën hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
 

Evenement organiseren zoals u wenst

We zullen het maar ronduit zeggen: wij vinden de Beurs van Berlage zelf een van de beste evenementcentra van Nederland. De ligging in het hart van Amsterdam, het monumentale pand, de high-end voorzieningen, onze ervaring… volgens ons kunnen maar weinigen hier aan tippen. Toch geven we graag toe dat anderen beter zijn in hun vakgebied.

 

Daarom werken wij samen met vaste partners op het gebied van catering, licht, geluid en techniek, die allen behoren tot de besten in hun vak. In samenwerking met deze partners doen wij er alles aan om uw evenement zo vorm te geven als u dat wilt. Dit kan in een faciliterende rol zijn, maar wij krijgen er écht een kick van om de organisatie van uw evenement samen op te pakken. Dus heeft u originele ideeën of concepten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons is niet snel iets te gek!

 

Breid uw evenement uit tot een hybride evenement

Wilt u uw live evenement uitbreiden met een virtuele ervaring? Met de Beurs van Berlage Virtual Live Events is dit mogelijk! We kunnen een hybride evenement creëren dat meer is dan het uitbreiden van uw fysieke congres met alleen een livestream. Uw gasten bezoeken virtueel de Beurs, ontworpen door meesterarchitect Berlage. Tijdens zijn virtuele bezoek ontvangt uw gast uiteraard de 5-sterren service die u van ons gewend bent.
 

Veilig en verantwoord naar de Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat tijdens de voorbereidingsfase, de opbouw, het evenement zelf en het afbouwen van uw evenement, de veiligheid van u, uw gasten en onze medewerkers gewaarborgd is. Daarnaast hebben we een app ontwikkeld die ervoor zorgt dat uw gasten toegang hebben tot alle informatie die ze nodig hebben, om veilig en verantwoord deel te nemen aan uw evenement.

 

Op dit moment heeft u waarschijnlijk een aardig beeld van wat wij als evenementenlocatie te bieden hebben. Liever kort en krachtig? Hier de belangrijkste pluspunten op een rijtje:
 

  • Locatie en bereikbaarheid – midden in het historische centrum van Amsterdam, tegenover Amsterdam Centraal en om de hoek van de Dam; minder dan 15 minuten reistijd tussen luchthaven en centrum van de stad;
  • Expertise – jarenlange ervaring met het verwelkomen van grote events;
  • Full service – all-in pakketten in samenwerking met de beste partners in de industrie;
  • Uitstekende hotelservices – gegarandeerd laagste prijzen en beste voorwaarden;
  • Meest innovatieve audiovisuele oplossingen - om uw evenement daadwerkelijk onvergetelijk te maken;
  • Catering - een evenement zal veel leuker en effectiever zijn wanneer je kunt genieten van lekker en goed eten!
  • Voldoende parkeergelegenheid op loopafstand;
  • Bijzondere architectuur – typische Amsterdamse stijl zorgt voor een echte Amsterdam ervaring. Ervaar het zelf met onze virtuele tour.
     

Neem contact op

Voor vrijblijvende informatie of een offerte op maat voor uw feest, diner, vergadering, congres of productlancering neemt u contact op met onze salesmanagers. Zij beschikken allen over ruime ervaring en kennis op het gebied van (inter)nationale evenementen en kunnen u van al het benodigde advies voorzien. Zij verschaffen u graag meer inzicht in de kosten van onze congreslocatie en helpen u met het bepalen welke zalen en arrangementen het beste bij uw evenementen passen.
 

Onze salesmanagers zijn op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar events@beursvanberlage.com

Postadres
Damrak 243
1012 ZJ AMSTERDAM NEDERLAND
020-5304141
020-6204701
- Partners -
Geen gegevens gevonden