Bijeenkomst JongDNA bij TLN groot succes
07-05-2019 Nieuwsbericht

Op 24 april kwam JongDNA bijeen bij Transport en Logistiek Nederland (TLN) om met elkaar het gesprek aan te gaan over de uitdagingen die spelen binnen een vereniging. Dit keer was de case specifiek de vereniging TLN.

Directeur Jan Boeve van TLN vertelde voor welke uitdagingen TLN als vereniging staat. Zo besprak hij de uitdagingen op het gebied van de cao: hoe zorg je er voor dat er verbinding tussen de verschillende, uiteenlopende leden bestaat met het oog op de cao? Een volgende uitdaging ligt op het financiële vlak: hoe kan het verdienmodel van TLN geoptimaliseerd worden? Hoe gaat dit eraan toe bij andere verenigingen? Als laatste besprak Jan Boeve de zoektocht naar een gezonde balans tussen de oudere generatie en de jonge instroom. De afgelopen jaren heeft er veel verjonging plaatsgevonden bij TLN. Een goed iets, maar het brengt af en toe ook uitdagingen met zich mee. Hoe kijken jonge medewerkers hier tegenaan?

Ben jij er de volgende keer ook bij?
De aanwezige jonge verenigingsprofessionals wisselden tijdens de bijeenkomst ervaringen uit hoe het er binnen hun verenigingen aan toe gaat. Een nuttige, leerzame sessie. Na afloop werd er nog druk nagepraat bij de (0.0) borrel. Ben jij er de volgende keer ook bij? Meld je aan bij de JongDNA LinkedIn-groep en wees als eerste op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten.

- Partners -
Geen gegevens gevonden