Sprekers masterclasses bekend
24-06-2019 Nieuwsbericht

DNA organiseert samen met Kenniscentrum Icoon vier masterclasses met als thema’s

  1. Inleiding Vereniging 3.0 en  Belangenbehartiging
  2. Brancheordening, -ontwikkeling en innovatie.
  3. Dienstverlening, verdienmodellen en governance van commerciële activiteiten.
  4. Verenigingsorganisatie 3.0 - structuur, cultuur en competenties.
     

Sprekers

Tijdens de masterclasses worden daarbij praktijkbijdragen geleverd door Edwin Lokkerbol (Nederlandse Waterbouwers), Petra van de Goorbergh (OVAL), Annie van de Riet (Voormalig directeur NVM) en Ellen Kroese (VNO-NCW) die ieder een masterclass voor haar/zijn rekening neemt! De sprekers zorgen voor de ‘food for thought’ tijdens deze sessies.

Elkaar inspireren
Een goede balans tussen kennis halen en brengen is het uitgangspunt. De masterclasses dienen als een platform om kennis te delen. De sessies zijn daarnaast vooral ook bedoeld om elkaar te inspireren met praktijkvoorbeelden en succes- en faalfactoren. Tijdens de sessies is er volop ruimte voor oefeningen en interactie en gaan deelnemers in groepen aan het werk om te brainstormen of kleine opdrachten uit te voeren, waarvan de uitkomsten vervolgens plenair worden teruggekoppeld.

Voor wie?

De masterclasses zijn bedoeld voor verenigingsdirecteuren maar ook voor medewerkers die zich bezig houden met innovatievraagstukken. Veel verenigingen zijn op zoek naar professionaliseringsmogelijkheden op een manier die aansluit op de huidige dynamiek in de markt en het veld van hun leden.

Schrijf je nu in en ontvang gratis het boek "vernieuwen met Vereniging 3.0

Voor het hele programma verwijzen we je graag naar onze site.

- Partners -
Geen gegevens gevonden