Jongeren Denktank Coronacrisis
22-09-2020

Het is crisis: op de wereld, in Nederland en ook voor onze generatie. Dat betekent dat we met oplossingen moeten komen en die gaan we zoeken, samen met jou! Sterker nog, we hebben al een uitnodiging van de minister-president Mark Rutte om oplossingen voor te leggen.

Daarom waren we Denktank-Y gestart, als apart onderdeel van Coalitie-Y. Jouw oplossingen, input en ideeën hadden we meegenomen naar Den Haag en kwamen terug in het Adviesrapport over Onderwijs en Arbeidsmarkt en het Adviesrapport over Klimaat, Woningmarkt en Participatie.

Zowel Denktank-Y als het SER Jongerenplatform werken vanaf 14 september 2020 samen in de ‘Jongeren Denktank Coronacrisis’. We willen graag álle jongeren bereiken in Nederland, om te blijven meedenken aan oplossingen voor onze generatie in de coronacrisis.

Daarom lanceren we met elkaar een app om oplossingen op te halen op het gebied van je studie, werk of woonsituatie. Wij (het SER Jongerenplatform en Denktank-Y) gaan daarna aan de slag om een advies te schrijven voor de premier. Eind dit jaar zal dit klaar zijn!

Doe je mee?

 

Bron en beeld: Coality Y

- Partners -
Geen gegevens gevonden