Lecture biedt online colleges
22-04-2021 Nieuwsbericht

Iedereen heeft op een event wel eens een spreker op het podium gezien. De een nog leuker dan de ander. Maar heel eerlijk; het was vaak meer inspirerend dan kennis verrijkend. Wat nou als je die twee combineert en dat ook nog eens maandelijks aanbiedt aan jouw medewerkers of leden? 
 

Dan krijg je Lecture; deze organisatie biedt in een reeks van zes of twaalf gecureerde sessies nieuwe inzichten op uiteenlopende kennisgebieden, door academische experts uit een vakgebied. Te gek, want de honger naar kennis wordt alsmaar groter, het blijven binden en boeien uitdagender én het draagt ook nog eens bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers of leden!
 

Reeks colleges samengesteld door Lecture

Wat het verschil is met de ‘standaard sprekersbureaus’? Lecture wil medewerkers en leden inspireren met onderwerpen waar je niet dagelijks mee bezig bent, maar die wel nieuwsgierig maken en bijdragen aan het verkrijgen van nieuwe inzichten. Denk aan onderwerpen als de psychologie van geheimen, het thuiswerkende brein, de dictatuur in Noord Korea, de ethiek van AI, de innovaties van Da Vinci, witwassen, plastische chirurgie, slavernij, mediarecht en meestervervalsers. Inderdaad, onderwerpen die tot de verbeelding spreken! Lecture stelt, in overleg met de vereniging, een mooi programma samen wat periodiek wordt uitgerold. Zo bied je een (half) jaar lang kennis, breng je inzichten van buiten naar binnen en bouwt de vereniging aan een cultuur van creativiteit, innovatie en continu leren.

 

Live online colleges van experts

De colleges vinden niet op het podium plaats maar online, zodat de mogelijkheid qua sprekers onbegrensd is. Althans, als ze goed genoeg zijn, want Lecture hangt er een strenge curatie op na. Enkel academisch geschoolde experts (waaronder professoren van top universiteiten als Oxford en MIT) die weten te inspireren komen in aanmerking en alleen nadat Lecture samen met hen het college heeft samengesteld en er een proefcollege voor het team van Lecture is gegeven. Zo is er een waarborg van kwaliteit.

Elke sessie duurt maximaal een uur, kan op elk online platform plaatsvinden en is inclusief interactie via de chat die door de via Lecture geleverde moderator wordt bijgehouden. De uitnodiging wordt, indien gewenst, door het team van Lecture ontworpen en achteraf verzorgt Lecture ook nog gratis een survey en een video edit. Aan alles is gedacht!

 

Zelfs de kosten zijn verrassend

Zo slim als het concept is, zo eerlijk is ook het prijsmodel. De zes of twaalf lectures neem je af in abonnementsvorm, ongeacht het aantal medewerkers of leden wat aan de colleges deelneemt. Dat maakt het ook voor verenigingen erg interessant. Zeker als je beseft dat alle sprekers (Lecture spreekt liever van ‘docenten’) hetzelfde betaald krijgen.

Lecture slaat een brug tussen de academische wereld en het bedrijfsleven op een manier die helemaal van nu is, interactie stimuleert en bijdraagt aan het binden en boeien van leden.

Meer weten? www.lecture.nl of neem contact op met Esther Veenendaal. esther@lecture.nl of 06 -  39 37 28 38. DNA leden ontvangen een aantrekkelijke korting bij het afsluiten van een abonnement!

- Partners -
Geen gegevens gevonden