De zeven bronnen van arbeidsvreugde
De zeven bronnen van arbeidsvreugde

Het belang van arbeidsvreugde is groot: het is niet alleen een maatschappelijk belang, maar ook voor individuen en organisaties essentieel. Effecten van vreugdeloos werken worden steeds meer zichtbaar: burn-out, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Vaak verdwijnt de voldoening in het werk door een te hoge werkdruk, pesterijen, onbekwame leidinggevenden en gebrek aan waardering. Iedereen wil vreugde in zijn werk ervaren en goed presteren, maar slechts weinigen weten hoe je dat bereikt.

Dit lees-, leer- en werkboek laat zien dat arbeidsvreugde en prestaties maakbaar zijn. Het biedt praktische handvatten voor het ontdekken, uitbreiden en op peil houden van arbeidsvreugde. Door middel van vele cases, interviews, citaten, modellen en checklisten laat het boek de lezer zien hoe de laatste inzichten op het terrein van arbeidsvreugde in de praktijk toegepast kunnen worden. En wel zodanig dat organisaties en individuele mensen plezierig kunnen werken én beter kunnen presteren.

De zeven bronnen van arbeidsvreugde richt zich op managers die de resultaten en de werksfeer binnen hun team willen verbeteren. Daarnaast is het bedoeld voor alle mensen die meer vreugde in hun werk willen beleven en zo hun prestaties willen verbeteren.

Bekijk hier een korte samenvating van het boek.


De auteur, Kees Kouwenhoven heeft ruim zestien jaar leiding gegeven aan de HRM-adviesgroep van PricewaterhouseCoopers. Momenteel begeleidt hij vanuit Kouwenhoven Consultancy organisaties en individuen bij het beantwoorden van de vraag hoe je tegelijkertijd vreugdevol kunt werken en goede prestaties kunt leveren.

Uw bestelling wordt gefactureerd door onze partner VM Uitgevers BV. Alle bedragen zijn exclusief BTW en verzendkosten. 

Niet leden:
€ 39,95
Leden:
€ 36,75
De zeven bronnen van arbeidsvreugde bestellen
Verzend adres is hetzelfde als factuur adres:
Factuur adres:


Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Bestelling geplaatst
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw gegevens, probeer het nogmaals.
Fout in de captcha!